18. 10. 2024

4 příspěvky u článku “Chorvatsko má velký problém. První turisté odhalili, co tam letos Čechům dělají

  1. Zkuste se procházet v plavkách třeba po Václavském naměstí. Možná vám to potom dojde, co dělá tě!

  2. Když si lidi mysli ze mohou cokoliv nic jiného na ne neplatí. Nevím proč by se měl někdo v centru města nebo v obchodě dívat na polonahý lidi v plavkách. Moc by mě zajímalo jestli tato individua chodí v plavkách třeba na Vaclavak.

  3. Asi chybí výchova? Dříve i ve školní jídelně museli dozorující učitelé učit řadu dětí jíst příborem, dnes neumí stolovat řada učitelů. Divadla měla problém s lidmi “v pracovním”, zažil jsem v r. 1998 v Keni že na večeři do jídelny, kde byl jednoznačně předepsán oděv, přišli v kraťasech a divili se, že nebyli vpuštěni…
    Etika chování a oblékání se dnes řídí extravagantními komedianty a zejména komediantkami z řad herců, modelů,sportovců a dalších, méně vzdělaných lidí, snažících se něčím upoutat a trumfovat se vzájemně.

  4. V Chorvatsku jsme byli poprvé s rodinou a s přáteli v roce 2001 ještě jsme platili markami a už tenkrát by zákaz ve většině přímořských měst procházet se po městě nebo po obchodech v plavkách. Na zahrádce u restaurace aby jsme dostali pivo museli jsme mít alespoň tričko a to dostatečně dlouhé aby nebylo vidět plavky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *