18. 10. 2024

24 příspěvků u článku “Důchodci v Česku půjdou do práce. Nedá se nic dělat, Jurečka připravil velkou změnu

  1. Je mi víc jak 70 let do práce půjdu dělat rukama pod podmínkou že Jurečka s Fialou budou dělat vedle mě jinak ať si ty návrhy Jurečka strčí do

  2. Důchodci budou pracovat a migranti a všichni ti co se jim nechce pracovat budou brát příspěvky. Však je důchodci uživí ne? Na důchody Peníze nejsou ale na Ukrajinu a do různých Možných neziskovek se peníze cpou. Těm co pracují na různých daních jim ty peníze vezmou a ti co nic nedělají je dostanou.

  3. No tak s tím sháněním práce po 50 roce věku je to tedy stále ocistec.Vlastni zkušenost a i známých v okolí.Dale je to ostuda,honit duchodce do práce,kdyz už mají své odpracovano,místo toho kdyby radši nahnali do práce dlouhodobé nemakacenka.Ale jasne,důchodci budou muset pracovat,aby se mohly vyplacet různé dávky mladým a zdravým,kterým se makat nechce.Pokud Jurecka chce aby starší lidé a I důchodci pracovali,tak by taky mel zajistit,aby lidé ve věku 50+ neměli problém práci sehnat.Protoze v realitě to je tak,že zamestnavatele shánějí do mladého kolektivu mladé lidi a člověk 50+ je pro ne už starý a neperspektivni.

  4. Jurečka může makat v kanceláři, ale jinak pro lidi co dělaj fizicky to bude zahul. Docela by mě zajímalo jak to bude řešit třeba pokrývač, klempíř, tesař. Nebo v montovnach. V 60+ už je nechtějí.

  5. Jurečka ať nevymýšlí nic, stejně půjde od válu i s celou vládou . Kdo ten sviinčík , co nadělali, bude po nich uklízet?

    1. Totiž mnoho občanů už zjistilo, že nejhorší způsob jak si vydělat je chodit makat do fabriky.
      Zdravotníci Ti to rozjeli řádně s pomoci super svých odborářů. Stačila jim jedna stávka na Václaváku a hned plnější peněženky. No zdravotní sestřičky no ty si asi budou muset vzít na Václavák sebou klacek , aby taky plnější peněženky za tu práci od nevidím do nevidím a skákání okolo bublajících pacientů.

    2. Přesně. A v první řadě ať pošle do práce rodiče – důchodce všech členů vlády.

    3. Vzdělávací systém,školství je zanedbané, Jurecka bohužel nic nevymyslel dobrého, ale drží se koryta jak klíště. Hlavně podporoval bratra na Moravě v ZD,ty dotace ,co tam tekly,ostuda.

    4. Jurečka,Fiala a celá vláda od válu jen tak nepůjdou.Budou se držet zuby nehty korýtek až do smrti.My jsme národ co už se neumí sjednotit a vzbouřit se všichni hromadně a jít je vykopat rovnou z těch jejich pozic a židlí v senátu.Policie by to zarazila ty by šli proti lidem slzáky,obušky a možná i se zbraněmi.Jsou placený státem a neradi by přišli o svá místa.Mají spousty výhod a výsluhovou rentu i krásný důchod.To by se museli taky oni postavit s námi všemi proti vládě.A to není moc nereálné.My jako národ jen nadáváme ale pak je jen malá část lidí co se ozve a něco podnikne.Bohužel.Tenkrát v 89.roce jsme měli dost odvahy a od té doby se změnila doba k horšímu a hlavně lidi se změnili víc k horšímu.Ne většina ale je jich dost.Dřív měli k sobě blíž.Njn.Tak toť vše.Díky.

  6. To jsou jenom propaganstické tlachy . Jwnom veřejnost podráždit .!
    Kde by bylo po 3-4 letech ,, třeba 5 tisíc navíc ” .! To může vypustit z huby jen nynější novinář .
    A že nastupující důchodci nezvažují pozdější odchody do důchodu .?!
    Alw zvažují ! Jenomže je několik aspektů , ktwré je přimèjou k rozhodnutí , že do toho dùchodu raději odejdou .!
    A proto Jů-rečka & spol vymýšlejí další a další kličky , aby ty lidi , co už pro tento stát ,, něco odvedli ” tak aby tyto lidi zase ,, zákonně ”
    okradli ! .
    Viz doživotně -1000,- kč měsíčnè !!!

  7. Akorát, že ten pan chytrý vám zapomněl napsat, že za 4 roky při průměrném důchodu přijdete o víc jak milion korun. Tak si každý může spočítat kolik roků musí žít aby ten milion dostal zpátky. Lepší je pracovat a ještě brát důchod. Proč ho těm zlodějům nechávat?

  8. Myslím si že před tou třetí světovou válkou bude nejdříve občanská válka, už ve středověku pár konšelů v Praze vyhodili oknem,je tu větší totalita nez za komunistů před šedesátýmosmým rokem✌️🇨🇿

    1. Bohužel se nám vrací 70. léta. Cenzura pracuje na plné obrátky. To co provádí tato Fialova vláda tu dlouho nebylo.

  9. A z čeho chtějí platit důchody, když pracující důchodce nebude muset platit sociální pojištění.Čemu to zapojení důchodců pomůže.

  10. Nezlobte se na mne, ale “… je zapotřebí, aby lidé nad 65let pracovali…”
    Ti, co pracovali celý život, tak mají odpracováno. Zaměřte se na ty, co nepracovali nikdy. Roste nám tady již třetí generace těch, kteří sedí doma na dávkách a budou to brát jako samozřejmost, stejně jako jejich rodiče a prarodiče. V našem městě je prarodičů, kterým je cca 55 let a vnoučeti cca 20 let nepočítaně. Jsou tedy v produktivním věku a nemají odpracovaný ani rok. Toto je,dle Vás, v pořádku?

  11. Mě bude příští rok 60 a předdůchod to jistí. Jurečko, jste směšnej s tímto. Snad si nějakej osel nemyslí že člověk po 65 půjde dělat? Pro ty co nemaj nejmíň 1 000 000 existují doktoři kteří člověka osvobodí od práce.

  12. Nevidím žádný důvod, proč bych měla pracovat, když budu mít nárok na důchod.. A stigmatizace lidi nad 50 je tu stále.. Slušnou práci člověk v tomto věku nesežene… Důchodce si možná firmy budou držet pokud půjde opravdu o klíčové a zkušené zaměstnance a nebo na práci, kterou nikdo dělat nechce..

  13. Důchodci se nadřeli dost tak proč by měli pracovat i nadále? V ČR je spousta Lener co natahují ruce pro dávky a dělají hovno. Když se naženou tito vychcánci do práce bude peněz na důchody dost. Taky přestaňte dávat prachy na ty zas…ný ukáčka. Přestaňte rozkrádat naší krásnou zemi vy posr..ná vládo a bude peněz tolik , že můžeme do důchodu v 50 letech. Za mě půjdu do důchodu hned první den , kdy to bude možné. Nas..t , abych makala déle ani minutu 🖕

  14. Mladí se práce bojí jak čert kříže. Proto budou staří pracovat do padnutí. Schází šikovní řemeslníci, lékaři a zubaři. Někde se stala chyba. Podíl na tom má náš vzdělávací systém. Produkuje nepotřebné, nepoužitelné obory .

  15. Já si myslím, že Jurečka jako ministr a katolík svým chováním a skutky naplňuje heslo : miluj svého bližního a kde můžeš lízni ho. My, lidé bezbožní, tomu říkáme pokrytectví, on to prezentuje jako liberální politiku své prozatímní vlády. Přitom by měl mít na mysli křesťanské dogma: všeho dočasu, Pán Bůh navěky. Tož asi tak Jurečka, jak se říká u vás doma.

  16. Příští rok mě bude 60 a jdu do předdůchodu. Tady ty žvásty mě vůbec nezajímají. Má Juřečka otce nebo dokonce dědu? Chodí oni do práce? Jurečka má 43 let ale vypadá na 70 a víc, zavidí 70-tníkům že vypadaj na 50. Mstí se za to jak vypadá na normálních lidech.

  17. Tak ať jdou mladí dopráce ať nejsou na úřadě práce zakončí škola dva měsíce prázdnin a hurá v prvního září na Ú.P.Rodiče by svoje vystudované děti měli honit dopráce a né je podporovat a dávat jim peníze atd.a ne aby Jurečka tahal důchodce dopráce důchodci si svoje odpracovali ať Jurečka se stará o mladý ne o důchodce co se týče zaměstnání to si nedovolili ani Komunisti za komunistů museli všichni pracovat a kdo nepracoval šel sedět.Hrozná Fialova vláda ať Jurečka zařídí aby lidé od 50 let mohli pracovat vždyť člověk dovrší 50 let a už vás nechtějí zaměstnávat jste pro zaměstnance stará starej.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *