18. 10. 2024

3 příspěvky u článku “Drsná rána pro Čechy. Stovky tisíc domácností musí nově platit tučný poplatek. Nikdo o tom nevěděl

  1. A kde máš důkaz, že ti to říkal nějakej pan Jiří, dezoláte? Že ti za to tady ten server platí, za strašení lidí. Články jsou nesmysluplné, vzbuzující strach a vůbec, žádná bulvární stránka by si nikdy nedovolila napsat takovej hnusnej článek a ještě k tomu se zastrašujícím titulkem. Fakt Tomáši, hanba tobě a celé tvé redakci tohoto rádoby zpravodajského magazínu. Jenom si vymýšlíš, že ti to někdo říkal. A fotky kradeš bez svolení Royalty Free stránek. A ke všemu v tom jedeš s tím šaškem Kulhánkem, který má úplně stejně vypatlanou palici jako ty.

  2. Jak to,že o tom nikdo nevěděl? Vždyť se o tom mluvilo minulý rok pořád. A je fakt, že pokud lze ČT sledovat na intetnetu, tak je poplatek logický. Yo znamená, že pokud nám počítač, smartphone nebo notebook, či tablet, tak mohu sledovat programy, je mou povinností platit i koncesionářské poplatky. Sledování veřejnoprávní televize nebo poslouchání nekomerčního rozhlasu, aniž bych něco zaplatil je totéž, jako se v hospodě najíst a napít a oak odejít bez placení. A protože nelze člověku dokázat,zdali se dívá nebo ne, pak už samotná možnost dává právo uvažovat, že tak činí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *