8. 9. 2024

9 příspěvků u článku “A je to venku. V Česku prodávají Plzeň z granulí, do německé dávají pravý chmel. A navíc je levnější

  1. Dvojice youtuberů? Jakou mají kvalifikaci na degustaci piva? Tyhle články si snad někdo tahá ze zadku a píše hlouposti. Článek není ničím podložen a jsou to pouze úvahy někoho kdo chce jen psát. Nepustí ho k pořádným článkům tak začne psát hlouposti.. Hezký den

    1. Je skutečností, že se kvalita a chuť v poslední době zhoršila. U Plzeňského je už výjimečná pouze cena.

    2. Samozřejmě je to snůška blábolů a to Honzu a Starýho Fotra sleduju.
      Chmelové granule pro Plzeň se běžně vyrábí drcením šištic ihned po sklizni a bez přístupu vzduchu. To jen oni tam melou, že ležák pro export je přímo ze šištic a to je mnohem lepší. Navíc nevíme, jakou ty různá piva mají šarži, expiraci, kde to leželo v autě na slunku atd…

  2. Ano, v každém pivovaru je několik vaření, každá vaří pro jiný region jinou kvalitu. Pro Čechy vždy horší, protože si nic jiného nezaslouží. Děkujeme za podnětný článek. Více takových, což na vašem webu docela jede.

  3. Pro plzeňské pivo jezdím z Holandska do Německa každý týden. Teď jsem byl týden v ČR a musel jsem se smát, když v Globusu měli plzeň ve skle v akci, ovšem za stejnou cenu jako je běžně v Německu. A pokud srovnám běžný nákup na týden v Německu a v ČR, je ČR předražená země, s ohledem na ty žebračenky co většina lidí dostane za práci.

  4. Veskera Plzen se dela z granulatu. Ze sistic je maximalne obcas nejaky special. Zaroven je to uplne jedno, na chut by to nemelo mit vliv. Obavam se, ze to tady nekdo zamenuje s extraktem… Obcas je dobre konzultovat i relevantni zdroje, ne jenom dva obezni strejdy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *