22. 11. 2024

Jeden příspěvek u článku “Zahustit omáčku moukou, to je chyba Čechů číslo jedna. Správně se to dělá úplně jinak, říká šéfkuchař

  1. Co je správné?
    To, co máte rádi!
    Mnoho jídel se vaří v každém kraji jinak – na zahuštění pokrmů větší polovina světa na příklad užívá škrob.
    nNení nutné nic zavrhovat jen proto, že JÁ to dělám jinak. (př. u nás se neužívala cibule: maso jedna ku jedné, jak popisují staré recepty a na zahuštění se užívaly k tomu “našetřené” chlebové kůrky.)
    Podívejte se na boršč polský, ukrajinský a ruský – ale i petrohradský a moskevský, na tradiční jídla v severní a jižní Itálii a p….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *